Proto, abych Vám mohla vytvořit jedinečný dort dle Vašich přání je potřeba znát ...
PRO JAKOU PŘÍLEŽITOST MÁ BÝT DÍLO VYTVOŘENO :
narozeniny, svátek, křtiny, promoce, maturita, valentýn, vánoce, velikonoce, svatba, na výročí, vtipné, reklamní, zamilované, na oslavy pro děti či dospělé, dort jako poděkování, milá pozornost,... zkrátka pro jakoukoliv příležitost.
VELIKOST DORTU :
Vytvářím dorty více patrové, větších i klasických rozměrů, baby dortíky, mini dortíčky, cupcakes (dortové košíčky).
Je potřeba zhruba znát, pro kolik osob bude následně dort porcován.
Velikost dortu je tedy vytvořen na porce.
DESIGN DORTU :
Dort TÉMATICKÝ :
Celkové dílko může vyprávět příběh (princezna na zámku, zoologická zahrada,..) - klasický tvar + modelace postaviček
Nebo může být dort jen jako hlavní prvek (princezna, pejsek, auto,..) - 3D
Je na výběr z profilu : KLASICKÝ tvar - kulatý; hranatý; 2D; 3D
Dort může být potažen mandlovou hmotou, čokoládou, ..
Dorty typu "NAHÝ DORT" :
(dort kde je korpus obnažen i s krémem, lehce omazán krémem, nebo jen lehce pocukrován)
Dort KRÉMOVÝ :
celkový dort pokryt vrstvou krému (design krému, dozdoben květy, ...)
Dort ČOKOLÁDOVÝ :
celkový dort pokryt vrstvou čokoládového krému (dort lze zdobit různými technikami - modelaci, malbou...)
Dort SUŠENKOVÝ:
(vytvořen z mandlového nebo medového těsta, proložen jemným smetanovým či tvarohovým krémem, dozdoben květy, makronkami, meringue, ovocem,...)
Dort typu MIRROR - GLAZE :
dort je zahalen do lesklé - zrcadlové polevy.
Tyto polevy mohou být vytvořeny ve stylu dripp - efekt stékané polevy; nebo celý dort zahalen do zrcadlového efektu.
RAW dort :
dorty vitariánske, vytvořeny ze syrových surovin. Tyto dorty procházejí tepelnou úpravou do 42 stupňů.
CUKR FREE
dorty a dezerty bez přídavku umělého cukru.
Všeobecně detaily na dortech mohou být vytvořeny z různých jedlých hmot, marcipánu, fondánu, čokolády, cukru, bílkové hmoty, želatiny, karamelu,..
PŘÍCHUŤ DORTU :
Výběr korpusu (patra dortu můžou obsahovat i více chutí spojených v jeden celek- např. čokoládový s vanilkovým)
Dále výběr krému (taktéž může být chuť kombinována v různých patrech např. malinový krém s limetkovým krémem, čokoládový s banánovým,..)
Dále může být korpus proložen ovocem (dle sezony), marmeládou, oříšky, čokoládou,... dle Vaší chutě.
Krémy i korpusy jsou vytvořeny z čerstvých a velmi kvalitních surovin, z větší části z BIO potravin.
POTAŽENÍ DORTU :
je na výběr z více možností :
- MARCIPÁN
- CUKROVÁ MANDLOVÁ HMOTA
- GANACHE (světlý či tmavý)
- ČOKOLÁDA (světla, tmavá)
- KRÉMOVÝ
- "NAHÝ" DORT - dort bez potažení, jen lehce zastřen do pavučinové vrsty krému
- SUŠENKOVÝ DORT (z mandlového či medového těsta - různé tvary, proloženy jemným krémem, dozdoben květy, ovocem, meringue, ...)
ALERGIE !!!!!
Výběr korpusu i krému přizpůsobím složením tak, aby i ti, kteří si běžně nemohou dopřát sladké hříchy, mohly být obdarováni tímto sladkým pokušením, který lahodí nejen chuti, ale i oku a stává se krásným zdravým dárkem.
- BEZLEPKOVÁ DIETA
- BEZLAKTÓZOVÁ DIETA
- DIETA PŘI NESNÁŠENLIVOSTI VAJÍČEK
- ALERGIE NA OŘECHY
- DIABETICKÁ DIETA
- ALERGIE NA KAKAO
- VEGETARIÁNSKÉ
- CUKR FREE
CENA za dort...
je velmi individuální, neboť záleží na kombinaci a množství provedených technik výroby, detailech, propracovanosti, složitosti, materiálu, časové náročnosti a dalších nezbytných aspektech tvorby.
Orientačně se dá se říci, že cena se pohybuje v rozmezí od 120,- Kč - 290,- Kč/1 porce hotového dortu.
Ceny za sladký bar jsou vždy přímo vytvořeny pro každou zakázku zvlášť, neboť vždy se vytváří specifické díla dle požadavku každého z Vás.
SLADKÝ BAR :
Nabízím Vám výrobu tzv. "sladkého baru", kde je možnost různě kombinovat vše co vytvářím v jednotném designu.
Jako nejhlavnější bod je samozřejmě dort pro oslavence a to v typu, který si vyberete z nabídky viz. DESIGN DORTU.
Ve sladké baru můžete najít :
HLAVNÍ DORT - dort dle Vašeho výběru ( potažen cukrovou hmotou, krémem, nahý dort,...)
MINI DORTÍKY - mini dort potažen cukrovou hmotou
CUPCAKES - dortové košíčky zdobené buď cukrovou hmotou nebo krémem, dozdobeno mini detaily
CAKEPOPS - dortové lízátka obaleny v barevné velmi kvalitní čokoládě, případně po povrchu dozdobeny
COOKIES - sušenky ozdobeny cukrovou hmotou nebo bílkovou polevou, dozdobeno mini detaily
MACARONS - francouzské mandlové barevné "laskonky" naplněny různými příchutěmi krémů
VERINNES - skleničkové dezerty - jemné a osvěžující, lehké dezerty na lžičku různých příchutí
TARTALETKY - křehký mini košíček naplněn kvalitní čokoládou či smetanovým krémem s čerstvým ovocem
PROFITEROLKY - vláčné kuličky plněny jemným krémem, zahaleny do čokoládového kabátku nebo karamelu
.....
Vše je samozřejmě sladěno ve stejném stylu, chutě je možno různě kombinovat, aby si každý z přítomných mohl vybrat dle svého gusta.
Záleží jen na Vás, co vytvoříme k hlavnímu prvku Vaší oslavy.
Tímto docílíme navození příjemné a slavnostní události pro toho, komu chcete vyčlenit nezapomenutelné a nádherné chvíle v jeho významný den.
Předávka hotového dortu :
- osobní vyzvednutí v DOLNÍ LHOTĚ U LUHAČOVIC
- dále je po dohodě možnost naší dopravy na sjednané místo.
Rozvoz po celé ČR chladícím vozem.
Uchování a spotřební doba sladkostí :
- uchovávejte výrobky od doby předání v lednici o teplotě cca 6 - 8 st.Celsia (běžná teplota lednice)
- výrobky spotřebujte nejlépe do 5-ti dnů, s ovocnou složkou nejlépe do 3 dnů od doby předání.
Pokud všechny nezbytnosti uvedené znáte, pak už jen stačí se semnou spojit - zavolat mi, napsat na e-email, či se osobně setkat u nás na provozovně a dořešit další detaily.
Těším se na naše setkání....
Mercie